Over ons

Güneş is een uitzendbureau met een groot streven. Door de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Wij zijn een dynamisch, flexibel en professioneel uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het uitlenen van mensen in verschillende sectoren, waaronder productie, schoonmaak, vleesverwerkende industrie en bouw.

Typisch Güneş

  • Wij hebben geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit en zijn altijd bereikbaar, ook in de avonduren en  weekenden om 24 uur per dag in uw personele behoefte te kunnen voorzien. Naast de flexibele opstelling voor wat betreft de bereikbaarheid van Güneş is flexibiliteit van onze uitzendkrachten ook zeer groot. Zij zijn gemotiveerd, willen graag aan het werk en zijn zeer bereid om ons en u als opdrachtgever te helpen.
  • Doordat wij in het bezit zijn van een eigen wagenpark, kunnen wij tevens, indien er meerdere uitzendkrachten tegelijkertijd worden aangevraagd, voor het vervoer zorgen, zodat ze altijd ruim op tijd op het werk aanwezig zijn.
  • Ook het leveren van grote(re) groepen uitzendkrachten in geval van piekmomenten, is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben een groot netwerk van uitzendkrachten waardoor uw productie op zeer korte termijn weer op het gewenste niveau is.

 

Güneş volgens één van haar opdrachtgevers:

"Een uitzendbureau wordt mede mogelijk gemaakt door haar medewerkers welke worden uitgezonden naar verschillende bedrijven. Güneş uitzendbureau is hierbij geen uitzondering. De naam is even wennen, maar eenmaal aan het werk via Güneş hoor je daar niemand meer over. Oké, het klinkt net even anders dan sommige oerhollandse uitzendbureaus, maar het betekent niets anders dan zon in het Turks. Al sinds de oprichting van Güneş in 2001 verstrekt het dagelijks uitzendkrachten aan ons. Flexibiliteit is daarbij één van de belangrijkste services die Güneş biedt. Ook de manier waarop de uitzendkrachten worden geleverd, speelt hierbij een belangrijke rol. Door de jaren heen heeft Güneş zich voorzien van diverse bedrijfsbussen om het personeel tijdig op de werkvloer te laten verschijnen."

 

 

Nieuws via Flexmarkt.nl

Volg ons op twitter