Werving & Selectie

Wanneer u een structurele plek binnen uw organisatie op te vullen heeft waarvoor u geen uitzendkracht wilt inhuren, maar direct iemand in dienst wilt nemen, dan kunnen wij ook het gehele werving- en selectietraject van u overnemen. Dit kan wanneer u zelf bijvoorbeeld onvoldoende tijd heeft om alle reacties af te handelen of wanneer u geen personeelsadviseur in dienst heeft en toch de juiste expertise in huis wilt halen.

Wij regelen het gehele voortraject voor u; van het opstellen van een functieprofiel tot aan de uiteindelijke selectie van een aantal kandidaten. Aan u vervolgens de keus met welke van deze kandidaten u verder in gesprek wilt gaan en welke kandidaat u in dienst wilt nemen.

Een combinatie van onze diensten, bijvoorbeeld iemand eerst een aantal maanden op uitzendbasis inzetten als een soort proefperiode om hem/ haar daarna in vaste dienst te nemen, is uiteraard ook bespreekbaar. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de vorm die voor uw organisatie en situatie het beste is.

 

Nieuws via Flexmarkt.nl

Volg ons op twitter